Menu

Naše menu

Pečené koleno, pečená kachna nebo tatarský biftek možné obdržet dva dny předem.

Vážení uživatelé podle nové směrnice od 13.12.2014: „Značení alergenů v jídelním lístku“ si můžete nechat v restauraci vyžádat seznam alergenů s potvrzením čísel, které je možné přenést na jídelní lístek.

 

Naše restaurace je držitelem certifikátu za vynikající péči o čepované pivo.

(Poloviční porce se účtují 70% z ceny jedné porce)

277 002 126 (kuchyň – objednávky) . V případě zájmu o rozvoz nás kontaktujte na tel. 731 574 914, 731 574 922 

e-mail: m.tauchman@tiscali.cz.

Denní nabídka hotových jídel 12.6. – 20.6. 2021

12.6.

Polévka: Drůbeží

Smažený hermelín, hranolky, tatarka

Smažený sýr, hranolky, tatarka

Smažený vepřový řízek, bavorský bramborový salát

Vepřové na paprice, houskový knedlík

Cmunda (bramborák, uzené maso, zelí)

Kuřecí stehno na žampiónech, americké brambory

Obalovaný květák, brambor, tatarka

Pečené kuřecí pikantní paličky, zeleninový kus-kus

Zeleninový salát s kuřecím masem, česnekový dip

Nakládaný hermelín

13.6.

Polévka: Drůbeží

Smažený hermelín, hranolky, tatarka

Smažený sýr, hranolky, tatarka

Smažený vepřový řízek, bavorský bramborový salát

Cmunda (bramborák, uzené maso, zelí)

Kuřecí stehno na žampiónech, americké brambory

Obalovaný květák, brambor, tatarka

Pečené kuřecí pikantní paličky, zeleninový kus-kus

Zeleninový salát s kuřecím masem, česnekový dip

Nakládaný hermelín

14.6.

Polévka: Frankfurtská

Žemlovka s jablky a tvarohem

Medvědí řízek (krkovice – sýr), brambor

Špagety aglio – olio (česnek, feferony, slanina, sýr)

15.6.

Polévka. Slepičí s těstovinami

Kuřecí plátek přírodní, brambor

Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka

Debrecínský guláš, knedlík

16.6.

Polévka: Bramborová

Nudle s mákem

Španělský ptáček, knedlík

Cmunda po kaplicku

17.6.

Polévka: Špenátová

Špekové knedlíky se zelím

Zapečené těstoviny s vepřovým masem, česnek, niva

Přírodní plněný paprikový lusk, brambor

18.6.

Polévka: Gulášová

Čufty v rajské omáčce, knedlík

Kuřecí steak s hermelínem, pórkem, opečený brambor

Čočka na kyselo, volské oko, uzený bůček, okurka

19.6.

Polévka: Boršč

Zapečené brambory

20.6.

Polévka: Zeleninová

Přírodní hovězí pečeně, rýže